Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Ελληνικό
7 Δεκεμβρίου, 2015
Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Βούλα
7 Δεκεμβρίου, 2015
Show all

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Άλιμος

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Άλιμος  216 900 1900

Η εμφάνιση παρασίτων στο σπίτι ή την επιχείρησή σας  είναι ενοχλητικά, μπορούν να σας φέρουν σε δύσκολη θέση και το πιο σημαντικό μπορούν να δημιουργήσουν ένα μη ασφαλές περιβάλλον για την οικογένειά σας. Μπορούν επίσης να προκαλέσουν βλάβες και να οδηγήσουν σε δαπανηρές επισκευές. Απλά γνωρίζοντας και μόνο ότι το σπίτι σας είναι μολυσμένο είναι αρκετό για να σας κρατήσει ξύπνιους όλη τη νύχτα.

Τώρα μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η Απολυμαντική Σταματίου θα αναλάβει την φροντίδα του σπιτιού σας! Η εταιρεία μας διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών χρησιμοποιεί τεχνολογίες για την εξάλειψη και τη διαχείριση των προβλημάτων παρασίτων σας. Χρησιμοποιούμε ένα συνδυασμό χημικών και μηχημικών τρόπων για να σας δώσουμε μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα των παρασίτων σας. Εμείς θα επαναφέρουμε τον χώρο σας στα φυσιολογικά του επίπεδα, όπως δηλαδή πρέπει να είναι, απαλλαγμένος από ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Η εταιρία μας έχει είναι αδειδοτημένη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με την άδεια απεντομώσεων και μυοκτονίας.  Ενημερωνόμαστε πάντα για τις τελευταίες τεχνικές ελέγχου των παρασίτων και το προσωπικό μας παρακολουθεί τακτικά μαθήματα  εκπαίδευσης, προκειμένου να παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες και να παραμείνουμε ηγέτης στον τομέα της διαχείρισης του ελέγχου των παρασίτων.

 

alimos 1

Απολυμάνσεις Άλιμος

Η απολύμανση επιβάλλεται σε ευαίσθητους χώρους, όπως σε παρασκευαστήρια τροφίμων ή σημεία που περιέχουν τρόφιμα αλλά και οπουδήποτε μπορείτε να φανταστείτε. Συμβάλλουν αποφασιστικά στην μείωση του πληθυσμού των παθογόνων και μη μικροοργανισμών και στην εξάπλωση επικίνδυνων ασθενειών για την δημόσια υγεία. Η απολύμανση γίνεται με εκνέφωση (fogging) με απολυμαντικό διάλυμα ή με ψεκασμό σε επιφάνειες όπου εκτιμάται η παρουσία μεγάλου μικροβιακού φορτίου.

Απεντομώσεις Άλιμος

Οι απεντομώσεις που αναλαμβάνουμε αφορούν σε:

  • Έρποντα έντομα (κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψαλίδες, ψιλές κατσαρίδες κουζίνας κτλ)
  • Αιμομυζητικά έντομα (κοριοί, ψύλλοι, τσιμπούρια και ακάρεα)
  • Έντομα αποθηκών και αποθηκευμένων προϊόντων (λεπιδόπτερα και κολεόπτερα)
  • Ξυλοφάγα έντομα (σαράκια και τερμίτες)
  • Δίπτερα έντομα (μύγες, κουνούπια, σκνίπες κτλ)

Μυοκτονίες Άλιμος

Τα είδη που μας απασχολούν στα τρωκτικά είναι ο οικιακός ποντικός, ο ποντικός των πλοίων και ο ποντικός των υπονόμων. Τα τρωκτικά αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία καθώς μεταδίδουν στον άνθρωπο πολλές ασθένειες (λεπτοσπείρωση, τύφο μέσω των κοπράνων και των ούρων τους, κ.α.) καθώς επίσης και παράσιτα όπως ψύλλους, τσιμπούρια και ψείρες. Με τα κατάλληλα τρωκτικοκτόνα σκευάσματα οι ποντικοί θα αποτελούν παρελθόν.
alimos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.