Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Λαγονήσι
7 Δεκεμβρίου, 2015
Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Άλιμος
7 Δεκεμβρίου, 2015
Show all

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Ελληνικό

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Ελληνικό 216 900 1900

Η Αποφρακτική Σταματίου είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της. Εδώ και πολλά χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας απεντόμωσης, απολύμανσης και μυοκτονίας στο Ελληνικό και στις υπόλοιπες περιοχές της Αττικής. Υπηρετούμε τις ανάγκες των πελατών μας για την εξολόθρευση και τον έλεγχο των παρασίτων στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα.

Ως μια οικογενειακή επιχείρηση έχουμε χτίσει μια ισχυρή φήμη ως εταιρία ελέγχου παρασίτων που μπορείτε να εμπιστευτείτε, αφού λειτουργούμε με βάση τις ισχυρές αξίες της ηθικής, τιμιότητας και αξιοπιστίας. Η ομάδα μας των εκπαιδευμένων επαγγελματιών ελέγχου παρασίτων μπορούν να αξιολογήσουν και να εξαλείψουν τα προβλήματα ελέγχου των παρασίτων σας με τον πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.
Η βασική μας προτεραιότητα είναι η προστασία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας από ανεπιθύμητα παράσιτα! Εμπιστευτείτε την γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία ελέγχου των παρασίτων κάντε την Απολυμαντική Σταματίου την νούμερο ένα επιλογή σας.


 

elliniko 1

Απολυμάνσεις Ελληνικό

Για την μείωση του κινδύνου να μεταδοθούν μολυσματικές ασθένειες σε διάφορους χώρους αλλά και για τη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής και για τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών παραγόντων σε ευαίσθητους χώρους (ιατρεία, σχολεία κ.λπ.), είναι απαραίτητη η εφαρμογή μιας αποτελεσματικής πολιτικής σε απολυμανσεις – μικροβιοκτονίας.

Απεντομώσεις Ελληνικό

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε κατά την διαδικασία της κάθε εφαρμογής είναι νέας γενιάς και ακίνδυνα για τους θερμόαιμους οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου των ανθρώπων και των ζώων. Είναι άοσμα, μη ερεθιστικά, μη τοξικά, δεν λεκιάζουν, δεν χρειάζεται να αερίσουμε το χώρο μετά την απεντόμωση ούτε να απομακρύνουμε τα κατοικίδια μας (σκύλους, γάτες κτλ.). Σαφώς και είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και η εταιρεία μας διαθέτει άδεια απεντόμωσης και μυοκτονίας.

Μυοκτονίες Ελληνικό

Για να ξεκινήσουμε την εργασία της μυοκτονίας πρέπει να γνωρίζουμε πολύ καλά τις κτιριακές εγκαταστάσεις και να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για τον περιβάλλοντα χώρο. Στην συνέχεια εκτιμούμε όσο είναι δυνατόν τον πληθυσμό των τρωκτικών και τέλος εφαρμόζουμε τα τρωκτικοκτόνα δολώματα. Τα ποντίκια και οι αρουραίοι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι για την δημόσια υγεία για αυτό και μόλις αντιληφθείτε την παρουσία τους καλέστε μας αμέσως.

lagonisi 1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.