Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Βάρη
7 Δεκεμβρίου, 2015
Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Ελληνικό
7 Δεκεμβρίου, 2015
Show all

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Λαγονήσι

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Λαγονήσι 216 900 1900

Η Απολυμαντική Σταματίου προσφέρει τις υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας στην περιοχή του Λαγονησίου αλλά και σε όλη την Αττική. Η πρόληψη είναι το πρώτο βήμα ώστε να αποφύγετε να εμφανιστούν οποιαδήποτε παράσιτα στην οικία σας ή στον εργασιακό σας χώρο. Δεν έχει σημασία η εποχή ή η χρονική περίοδος. Τα παράσιτα τρυπώνουν και εμφανίζονται καθ όλη την διάρκεια του χρόνου. Οι επαγγελματίες απολυμαντές μας χρησιμοποιούν στοχευμένες θεραπείες και τεχνικές αποκλεισμού για την πρόληψη προβλημάτων των παρασίτων.

Η υπηρεσία ελέγχου των παρασίτων είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσει μακριά από την περιουσία σας κάθε ανεπιθύμητο επισκέπτη . Δρα ως μια ασπίδα γύρω από το σπίτι σας, προστατεύοντας την οικογένειά σας και τους αγαπημένους σας από τα παράσιτα που μεταφέρουν ασθένειες. Τα παράσιτα δεν είναι απλά ενοχλητικά, εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία σας και μπορεί να βλάψουν την περιουσία σας.

Τα έντομα μπορούν να χρησιμεύσουν ως παράγοντες για τη μηχανική μετάδοση των μικροοργανισμών, είτε ως ενεργοί συμμετέχοντες στη διαδικασία μετάδοσης της νόσου λειτουργώντας ως φορείς.

 

 

lagonisi

Απολυμάνσεις Λαγονήσι

Η εφαρμογή της απολύμανσης κρίνεται άκρως αναγκαία για τη διατήρηση της υγιεινής αλλά και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, ιδιαίτερα σε χώρους όπως σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς κ.ά. Πραγματοποιούνται εξειδικευμένες εφαρμογές απολύμανσης με σκοπό την καταπολέμηση βακτηρίων, μικροβίων, ιών και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών. Ο ρόλος μιας τέτοιας εφαρμογής είναι η μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου και επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.

Απεντομώσεις Λαγονήσι

Η απεντόμωση αφορά την καταπολέμηση του πληθυσμού των εντόμων, καθώς και τον έλεγχό τους. Επιτυγχάνεται με διάφορους τρόπους και οι κυριότεροι είναι η απεντόμωση με ψεκασμό με διάλυμα εντομοκτόνων, με επάλοιψη εντομοκτόνων σε μορφή gel, με ειδικές παγίδες φωτός, με κόλλα στην επιφάνεια, με ειδικές φερομονικές εντομοπαγίδες ελέγχου του πληθυσμού, με νεφελοψεκαστήρες που μετατρέπουν το υγρό εντομοκτόνο διάλυμα σε νεφέλωμα, κ.α.

Μυοκτονίες Λαγονήσι

Για την αντιμετώπιση των τρωκτικών σε εξωτερικούς χώρους τοποθετούνται μυοκτόνα σκευάσματα σε δολωματικούς σταθμούς. Το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της Απολυμαντικής Σταματίου επιλέγει τα σωστά σημεία που θα τοποθετηθούν οι δολωματικοί σταθμοί, ανάλογα πάντα με την έκταση του προβλήματος. Όταν αφορά το εσωτερικό ενός σπιτιού ή μιας επιχείρησης τοποθετούνται παγίδες με κολλητική επιφάνεια.

 

lagonisi 1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.