Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες Δαφνη
Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Δαφνη
5 Νοεμβρίου, 2015
Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Νέος Κόσμος
7 Δεκεμβρίου, 2015
Show all

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Μπραχάμι

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Μπραχάμι 216 900 1900

Όταν πρόκειται για την επιλογή μιας εταιρίας ελέγχου παρασίτων είναι σίγουρο ότι δεν θέλετε να αφήσετε το σπίτι σας, την οικογένεια σας ή την περιουσία σας στα χέρια ενός ερασιτέχνη τεχνικού. Άλλοι σημαντικοί παράγοντες που περιλαμβάνονται κατά την επιλογή είναι η αξιοπιστία, η φιλικότητα, η περιβαλλοντική ευθύνη αλλά και οι γνώσεις για να λυθούν τα προβλήματά σας έγκαιρα και με ασφάλεια. Έχουμε μια εμπειρία τεσσάρων και πλέον δεκαετιών και εξυπηρετούμε την περιοχή του Μπραχαμίου αλλά και ολόκληρη την Αττική.  
Αυτό που διακρίνει την οικογενειακή μας επιχείρηση μας από άλλες εταιρείες ελέγχου παρασίτων είναι η αφοσίωση μας προς τους πελάτες μας. Είμαστε δεσμευμένοι προς την πλήρη ικανοποίησή σας! Οι τεχνικοί – απολυμαντές μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι επαγγελματίες, όταν πρόκειται για την καταπολέμηση επιβλαβών οργανισμών, αλλά ποτέ δεν ξεχνάμε ότι η εξυπηρέτηση των πελατών βρίσκεται στον πυρήνα κάθε επιτυχημένης σχέσης με τον πελάτη.

 

mpraxami

Απολυμάνσεις Μπραχάμι

Τα τελευταία χρόνια πολλές από τις λοιμώδεις ασθένειες, οι οποίες είναι σε ύφεση, παρουσιάζουν μια ιδιαίτερη έξαρση σε χώρους με ανθρώπινη δραστηριότητα. Ιδιαίτερα στους χώρους όπου συνωστίζονται άτομα έχουν καταγραφεί κρούσματα λοιμωδών ασθενειών ανάμεσά τους. Για τους λόγους αυτούς καθίσταται αναγκαία ειδική επέμβαση με κατάλληλα φάρμακα για την καταπολέμηση ιών και μικροβίων αλλά και την προφύλαξη των χώρων έως την επόμενη εφαρμογή. Τα απολυμαντικά που χρησιμοποιούμε καταπολεμούν ιούς(γρίπης, ηπατίτιδας, κλπ), μικρόβια μηνιγγίτιδας, βακτήρια, μύκητες.

Απεντομώσεις Μπραχάμι

Η Απολυμαντική Σταματίου είναι σε θέση να επέμβει με διάφορους τρόπους προκειμένου να καταπολεμήσει κάθε είδους έντομο που εισβάλλει απρόσκλητο στην οικία ή στον εργασιακό σας χώρο. Υπό την καθοδήγηση των επιστημόνων της εταιρίας μας, οι άρτια εκπαιδευμένοι απολυμαντές μας εκτιμούν την κατάσταση και εφαρμόζουν εγκεκριμένα σκευάσματα για την ολοκληρωτική αντιμετώπιση κάθε κατάστασης που έχει αναστατώσει την ζωή σας.

Μυοκτονίες Μπραχάμι

Τα τρωκτικά δημιουργούν πολύ μεγάλα προβλήματα σε όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες. Εκτός από τις καταστροφές που προκαλούν σε προϊόντα, υλικά και κτίρια μεταφέρουν πάρα πολλούς παθογόνους μικροοργανισμούς τρομερά επικίνδυνους για τον άνθρωπο. Οι πιο βασικές μέθοδοι ελέγχου και καταπολέμησης τους πραγματοποιείται με δολωματικούς σταθμούς που περιέχουν δολώματα ασφαλισμένοι με κλειδί αλλά και παγίδες με κόλλα.

mpraxami 1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.