Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Σαρωνίδα
7 Δεκεμβρίου, 2015
Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Βουλιαγμενη
7 Δεκεμβρίου, 2015
Show all

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Νέα Σμύρνη

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες  Νέα Σμύρνη 216 900 1900

Στόχος μας είναι η παροχή επαγγελματικών λύσεων διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών για κάθε πελάτη ξεχωριστά, παρέχοντας παράλληλα την υψηλότερη ποιότητα με τις πιο προσιτές. Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με τον τρόπο που αξίζουν να αντιμετωπίζονται. Εδώ και 40 περίπου χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας στη Νέα Σμύρνη και σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Η επιχείρηση μας μετράει πολλά χρόνια εμπειρίας και η ομάδα των τεχνικών – απολυμαντών μας αποτελούν για εμάς πλέον οικογένεια.

Οι αξίες της τιμιότητας, αξιοπιστίας και σεβασμού απέναντι σας μας χαρακτηρίζουν. Από την αρχή λειτουργίας μας έχουμε θέσει ως απώτερο σκοπό την απόλυτη ικανοποίησή σας. Έχουμε υψηλές προσδοκίες και τις ξεπερνάμε παρέχοντας άριστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες.

nea smirni 1

Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη

Όταν διεξάγονται απολυμάνσεις χρησιμοποιούμε ειδικά προϊόντα τα οποία είναι εγκεκριμένα από τις αρμόδιες υπηρεσίες (ΕΟΦ) και έχουν αποκλειστικά απολυμαντική – αντισηπτική δράση με ευρύ φάσμα αντιμικροβιακής δραστικότητας. Έτσι μπορούμε και επιτυγχάνουμε τη μείωση του μικροβιακού φορτίου σε χώρους όπως νοσοκομεία, επιχειρήσεις, γραφεία, κοινόχρηστοι χώροι, μέσα μαζικής μεταφοράς, σχολεία κλπ, απομακρύνοντας  τον κίνδυνο  μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών.

Απεντομώσεις Νέα Σμύρνη

Για την καταπολέμηση όλων των ειδών των εντόμων, ιπτάμενων και βαδιστικών, κάνουμε απεντόμωση. Δυστυχώς η παρουσία τους προσβάλλει και υποβαθμίζει  το επίπεδο υγιεινής όλων των χώρων και ιδιαίτερα των χώρων παραγωγής, αποθήκευσης και διάθεσης τροφίμων.

Μυοκτονίες  Νέα Σμύρνη

Η παρουσία των ποντικών και των αρουραίων υποδηλώνει την μη σωστή τήρηση των κανόνων υγιεινής και σε επαγγελματικούς χώρους αποτελεί και δημιουργεί τεράστια δυσφήμιση. Τα τρωκτικά είναι φορείς μικροβίων και επιφέρουν υλικές ζημιές. Με τον κατάλληλο σχεδιασμό τοποθετούνται δολωματικοί σταθμοί και παγίδες με κόλλα και επιτυγχάνεται η πλήρης εξολόθρευση τους.

 

nea smirni

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.