Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Νέος Κόσμος
7 Δεκεμβρίου, 2015
Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Παλαιό Φάληρο
7 Δεκεμβρίου, 2015
Show all

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Νέο Φάληρο

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Νέο Φάληρο 216 900 1900

Η Απολυμαντική Σταματίου κατέχει ηγετική θέση στην βιομηχανία ελέγχου παρασίτων. Ιδρύθηκε στην δεκαετία του 1970 και έχει εξυπηρετήσει περήφανα χιλιάδες πελάτες στο Νέο Φάληρο και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών, ανεξάρτητα από το πρόβλημα και τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας.
Η αξία μας και η ηγετική μας θέση στον ελέγχο των παρασίτων οφείλεται στο γεγονός ότι είμαστε εξαιρετικά πεπειραμένοι για μια ευρεία ποικιλία παρασίτων και των συνηθειών τους. Αυτή η αναγνώρισή καθιστά δυνατό για μας, να αναπτύξουμε την πιο αποτελεσματική θεραπεία για το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Οι εργαζόμενοί μας είναι συνεχώς υπό κατάρτιση σχετικά με τις νέες εξελίξεις  και τα νέα υλικά που εισάγονται στην αγορά. Έχουμε δεσμευτεί για την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

neo faliro 1

Απολυμάνσεις Νέο Φάληρο

Με τα ειδικά σκευάσματα που χρησιμοποιούμε και είναι εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, έχουμε την δυνατότητα να καταπολεμήσουμε οποιονδήποτε παθογόνο οργανισμό, όπως μικρόβια, ιούς, μύκητες, κ.α. Τα προϊόντα είναι άοσμα, άχρωμα και δεν αφήνουν ίχνος υπολείμματος σε επιφάνειες  ή χώρους. Η αίσθηση που μένει μετά την εφαρμογή είναι αίσθηση καθαρού και υγιεινού περιβάλλοντος (φρεσκάδας).

Απεντομώσεις Νέο Φάληρο

Η απεντόμωση είναι η διαδικασία καταπολέμησης όλων των ιπτάμενων και βαδιστικών εντόμων που υπάρχουν σε έναν χώρο. Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται στην Απολυμαντική Σταματίου είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με μεγάλη υπολειμματική δράση. Όλες οι διαδικασίες που εφαρμόζονται διασφαλίζουν τον έλεγχο και την καταπολέμηση για τα επιβλαβή έντομα και παράσιτα.

Μυοκτονίες Νέο Φάληρο

Κάθε χώρος είναι ξεχωριστός και κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε είναι μοναδικό και έτσι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες. Όλοι οι χώροι, είτε οικίες είτε επιχειρήσεις αποτελούν ιδανικές τοποθεσίες για τους ποντικούς και τους αρουραίους. Με την λήψη των κατάλληλων μέτρων, την τοποθέτηση δολωματικών σταθμών και παγίδων κόλλας τα τρωκτικά εξολοθρεύονται και απομακρύνονται.

neo faliro

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.