Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Μπραχάμι
6 Νοεμβρίου, 2015
Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Νέο Φάληρο
7 Δεκεμβρίου, 2015
Show all

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Νέος Κόσμος

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Νέος Κόσμος 216 900 1900

Καλώς ήλθατε στον ιστότοπο της εταιρείας μας, της Απολυμαντικής Σταματίου. Εδώ και 40 περίπου έτη προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας στην περιοχή του Νέου Κόσμου αλλά και σε όλη την περιφέρεια της Αττικής. Είμαστε περήφανοι που απαλλάσσουμε όλους τους πελάτες μας από ανεπιθύμητους επισκέπτες σε όλη την διάρκεια του χρόνου.
Οι λύσεις μας παρέχονται σε οικίες, πολυκατοικίες, σχολεία, πλοία, επιχειρήσεις, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες, εργοστάσια, βιομηχανίες, κ.α. Είμαστε μια ανθρωποκεντρική επιχείρηση και είναι πολύ σημαντικό για εμάς η οικοδόμηση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας μέσω της ταχείας ανταπόκρισης, των αποτελεσματικών λύσεων θεραπείας και τον σεβασμό για εσάς και την περιουσία σας.

Υπερβαίνοντας τις προσδοκίες σας με εξαιρετική εξυπηρέτηση, είναι ο απώτερος στόχος μας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για να λύσουμε τα προβλήματα παρασίτων σας και να κρατήσουμε την οικογένεια και την επιχείρησή σας απαλλαγμένες από επιβλαβείς οργανισμούς.

 

neos kosmos 1

Απολυμάνσεις Νέος Κόσμος

Με την μέθοδο της απολύμανσης καταστρέφονται επικίνδυνοι για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμοί με διάφορους τρόπους, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών. Πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, σε όλο τον χώρο (εσωτερικό και εξωτερικό), στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σκεύη, στις επιφάνειες εργασίας, στις ψυκτικές μονάδες και τα συστήματα εξαερισμού κ.α. Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής.

Απεντομώσεις Νέος Κόσμος

Η εφαρμογή Απεντόμωσης αφορά την καταπολέμηση όλων των ειδών των εντόμων, ιπτάμενων και βαδιστικών, η παρουσία των οποίων προσβάλει και υποβαθμίζει το επίπεδο υγιεινής όλων των χώρων και ιδιαίτερα των χώρων παραγωγής, αποθήκευσης και διάθεσης τροφίμων. Καταπολεμούμε όλα τα έντομα όπως οι κατσαρίδες (Periplaneta Americana, Blattela germanica κλπ.), κοριοί, ψύλλοι, μύγες, κουνούπια, μυρμήγκια, τερμίτες, σκώρος αλλά και έντομα αποθηκών όπως τα είδη Λεπιδοπτέρων Ephestia sp., Plodia sp. και Κολεοπτέρων Stegobium sp., Tribolium sp. κ.α. που συχνά προσβάλλουν αποθηκευμένα προϊόντα.

Μυοκτονίες Νέος Κόσμος

Τα ποντίκια θα μπορούσαν απλώς να αναφέρονται ως κινούμενες εστίες μόλυνσης, καθώς αποτελούν το μεγαλύτερο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Στην επιτακτική ανάγκη προφύλαξης αλλά και καταπολέμησης τέτοιου είδους προσβολών, η Απολυμαντική Σταματίου στέκεται στο πλευρό σας με ολοκληρωμένα αλλά ταυτόχρονα οικονομικά προγράμματα μυοκτονίας για κάθε περίπτωση.

neos kosmos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.