Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Νέο Φάληρο
7 Δεκεμβρίου, 2015
Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Καλαμάκι
7 Δεκεμβρίου, 2015
Show all

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Παλαιό Φάληρο

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Παλαιό Φάληρο 216 900 1900

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα της Απολυμαντικής Σταματίου. Η διαδικασία προστασίας από επιβλαβείς οργανισμούς, οι λύσεις και τα εργαλεία που υποστηρίζονται από την επιστήμη. Πιστεύουμε ότι πρέπει να ξέρουμε άριστα τα παράσιτα για να απαλλαγούμε από αυτά σωστά. Ως εκ τούτου, έχουμε εντομολόγους και γεωπόνους στο προσωπικό για να είμαστε συνεχώς σε επαφή με την πιο πρόσφατη έρευνα και τεχνολογία, ώστε να μπορούμε να χειριστούμε το πρόβλημα των παρασίτων σας.
Οι τεχνικοί – απολυμαντές μας παρακολουθούν συνεχώς σεμινάρια και εκπαιδεύονται στα πιο πρόσφατα σκευάσματα και εργαλεία. Όλα αυτά τα εργαλεία μας δίνουν ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες εταιρείες ελέγχου παρασίτων.
Οι τεχνικοί μας αποτελούν την οικογένεια μας και έχουμε εξασφαλίσει το κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον για όλους. Είμαστε πολύ περήφανοι γιατί όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουμε στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής άριστες υπηρεσίες.

 

palaio faliro

Απολυμάνσεις Παλαιό Φάληρο

 

Με την εφαρμογή της απολύμανσης εμποδίζεται η εξάπλωση ασθενειών, η απώλεια τροφίμων, οι καταστροφές στις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό (φαγωμένα καλώδια & σωληνώσεις) και η εξασφάλιση υγιεινών συνθηκών εργασίας και διατήρηση της καλής φήμης της εταιρίας σας μακριά από έντομα, ποντίκια κ.τ.λ. Πρωταρχικός σκοπός για εμάς αλλά και για όλους μας είναι η διατήρηση της δημόσιας υγείας.

 

Απεντομώσεις Παλαιό Φάληρο

Η αντιμετώπιση των ιπτάμενων και έρποντων εντόμων μπορεί να γίνει με την χρήση διαφόρων σκευασμάτων εγκεκριμένων πάντα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Μπορούμε και εξολοθρεύουμε κάθε είδους έντομο όπως, κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς, ψύλλους, σαρανταποδαρούσες, κ.α.

 

Μυοκτονίες Παλαιό Φάληρο

Οι ποντικοί και οι αρουραίοι είναι φορείς παθογόνων μικροοργανισμών με ικανότητες εντυπωσιακές και εξαιρετικά ανεπτυγμένη ευφυΐα. Τα τρωκτικά συνιστούν μόνιμη απειλή της υγείας και της οικονομικής ευμάρειας των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Η μυοκτονία δεν είναι απλά απαραίτητη αλλά επιβάλλεται. Για την εξολόθρευση τους τοποθετούνται δολωματικοί σταθμοί με δολώματα και παγίδες με κόλλες.

 

palaio faliro 1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.