Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Καλαμάκι
7 Δεκεμβρίου, 2015
Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Νέα Σμύρνη
7 Δεκεμβρίου, 2015
Show all

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Σαρωνίδα

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Σαρωνίδα 216 900 1900

Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο της Απολυμαντικής Σταματίου. Οι υπηρεσίες μας υποστηρίζονται από ένα εξαιρετικό πρόγραμμα διασφάλισης της υγιεινής και της ασφάλειας, μια ομάδα εμπειρογνωμόνων καθώς και ολοκληρωμένη τεκμηρίωση των ευρημάτων και των εργασιών μας, τα οποία εγγυώνται ότι οι διαδικασίες ελέγχου των παρασίτων ανταποκρίνονται στα πρότυπα υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε.

Για πάνω από 40 χρόνια, έχουμε πάρει τον έλεγχο των παρασίτων στα σοβαρά, και έχουμε χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες που το αποδεικνύουμε καθημερινά. Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της επιστήμης και της τεχνολογίας για τη δοκιμή νέων και καινοτόμων προϊόντων, ώστε να μπορούμε να προστατεύσουμε το σπίτι ή την επιχείρησή σας με ένα αποτελεσματικό σχέδιο προσαρμοσμένο στις δικές σας συγκεκριμένες ανάγκες.

saronida 1

Απολυμάνσεις Σαρωνίδα

Ως απολύμανση ορίζεται η διαδικασία απαλλαγής των παθογόνων & άλλων ειδών μικροοργανισμών με φυσικά ή χημικά μέσα, σε ασφαλή επίπεδα, από μία επιφάνεια ή ένα χώρο. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στις απολυμάνσεις οικιακών αλλά και επαγγελματικών χώρων. Με τις πιο σύγχρονες τεχνικές και τον εξοπλισμό έχουμε καταξιωθεί στον χώρο των απολυμάνσεων, σαν μια από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες στην Αττική.

Απεντομώσεις Σαρωνίδα

Η μοναδική μεθοδολογία εφαρμογής και η διαρκής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα των απεντομώσεων, η υψηλή κατάρτιση και η μεγάλη εμπειρία, εγγυάται πως θα σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση. Χρησιμοποιούμε σκευάσματα τα οποία είναι ακίνδυνα για ταν άνθρωπο, φιλικά προς το περιβάλλον, δε μυρίζουν, δε λεκιάζουν, δεν αλλοιώνουν τις επιφάνειες και είναι εγκεκριμένα από το Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Μετά από όλες τις εφαρμογές εκδίδουμε πιστοποιητικό.

Μυοκτονίες Σαρωνίδα

Στις εφαρμογές μυοκτονίας για τα ποντίκια και τους αρουραίους χρησιμοποιούμε αιμολυτικά δολώματα. ενός γεύματος, πολύ ελκυστικά, χωρίς να μένει δυσάρεστη οσμή των νεκρών ποντικιών καθώς μουμιοποιούνται. Τα τρωκτικοκτόνα αυτά είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο, φιλικά προς το περιβάλλον, δε μυρίζουν και είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

saronida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.