Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Βάρκιζα
7 Δεκεμβρίου, 2015
Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Λαγονήσι
7 Δεκεμβρίου, 2015
Show all

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Βάρη

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Βάρη 216 900 1900

Με την αγάπη και τον ζήλο που έχουμε για την δουλειά μας, προσεγγίζουμε κάθε εργασία που μας ανατίθεται με πλήρη ακεραιότητα και επαγγελματισμό. Ανεξάρτητα από το είδος του παρασίτου που αντιμετωπίζετε, μπορείτε να βασιστείτε στην Απολυμαντική Σταματίου για να γίνει σωστά η δουλειά!
Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην περιοχή της Βάρης και σε όλη την περιφέρεια της Αττικής. Ο επαγγελματισμός, η άριστη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών και οι έγκαιρες υπηρεσίες είναι το σύνολο των δεξιοτήτων που μας καθορίζουν. Ο δικός μας ρόλος ξεκινά από την στιγμή που ο πελάτης θα επικοινωνήσει μαζί μας. Θα σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες μας και θα λύσουμε κάθε σας απορία. Κάθε είδους παράσιτο έχει και την δική του λύση. Για αυτό δεν χρειάζεται να ταλαιπωρήστε και να ψάχνετε. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

 

vari 1

Απολυμάνσεις Βάρη

Με τον όρο απολύμανση οι ειδικοί κατανοούν τη στοχευμένη μείωση των παθογόνων μικροβίων με την χρήση χημικών ουσιών. Μια χημική ουσία ονομάζεται «απολυμαντικό» μόνο όταν τα μικρόβια μέσω του απολυμαντικού μειώνονται κατά 5 λογαριθμικές μονάδες (για τους ιούς κατά 4 λογαριθμικές μονάδες). Μπορούμε επίσης να πούμε ότι «απολύμανση» είναι η μείωση των υπαρχόντων μικροβίων κατά 99,999% (για τους ιούς κατά 99,99%). Τα απολυμαντικά που χρησιμοποιούνται για χημικές μεθόδους απολύμανσης πρέπει να έχουν έγκριση από τον Ε.Ο.Φ. (Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων)

Απεντομώσεις Βάρη

Σκοπός της απεντόμωσης είναι η καταπολέμηση παντός είδους εντόμων που δημιουργούν εστίες μέσα στα κτίρια και η παρουσία τους εγκυμονεί κινδύνους για το ανθρώπινο περιβάλλον, όπως κατσαρίδες, μύγες, τσιμπούρια κλπ, αλλά και εντόμων που αναπτύσσονται μέσα σε αποθηκευτικούς χώρους. Τα έντομα αυτά υποβαθμίζουν ποιοτικά και ποσοτικά τα τρόφιμα με την παρουσία τους και τα απορρίμματά τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα λεπιδόπτερα Ephestia,Plodia,καθώς και τα κολεόπτερα Stegobium, Tribolium, κ.α.

Μυοκτονίες Βάρη

Με την μυοκτονία αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι η εξαφάνιση των ποντικών και των αρουραίων για να μπορέσουμε να εμποδίσουμε έτσι την μετάδοση μολυσματικών ασθενειών (πχ λεπτοσπείρωση) και η όσο το δυνατόν μη επανεμφάνισης τους στους διάφορους χώρους. Η πιο γνωστή μέθοδος εξολόθρευσης των τρωκτικών είναι αυτή της χρησιμοποίησης δολωμάτων σε δολωματικούς σταθμούς. Επίσης εφαρμόζουμε και κόλλες σε παγίδες.

vari

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.