Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Σούνιο
7 Δεκεμβρίου, 2015
Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Βάρη
7 Δεκεμβρίου, 2015
Show all

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Βάρκιζα

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Βάρκιζα


Στόχος της εταιρείας μας, της Απολυμαντικής Σταματίου είναι να παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας τις πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες ελέγχου των παρασίτων. Εκπαιδεύουμε και ενημερώνουμε τους πελάτες μας σχετικά με το τι κάνουμε, γιατί το κάνουμε και τα αποτελέσματα που θα έχουμε από την κάθε εφαρμογή.  Απώτερος σκοπός και στόχος μας είναι η εξάλειψη κάθε είδους παρασίτου σε κάθε χώρο. Παραδίδουμε πάντα άμεσες, επαγγελματικές και ασφαλείς υπηρεσίες για σας, την οικογένειά σας, τα κατοικίδια ζώα σας και το περιβάλλον μας. Θέλουμε εσάς, τους πολύτιμους πελάτες μας να είστε ευχαριστημένοι από την πρώτη στιγμή που θα μας καλέσετε έως και όταν θα τελειώσει η εργασία. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα της Βάρκιζας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

 

 

 

 

varkiza

Απολυμάνσεις Βάρκιζα

Τα εγκεκριμένα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται στις απολυμαντικές εφαρμογές μπορεί να είναι μίγματα αλδεϋδών, καρβοξυλικά οξέα ή διαλύματα χλωρίου. Με τέτοιου είδους εφαρμογές αποσκοπούμε στην δραστική μείωση παθογόνων μικροοργανισμών, οι οποίοι μολύνοντας επιφάνειες και εξοπλισμό, απειλούν την υγεία του ανθρώπου. Τέτοιοι μικροοργανισμοί είναι οι ιοί, τα βακτηρίδια οι μύκητες κ.α.

Απεντομώσεις Βάρκιζα

Κύριος στόχος μιας απεντόμωσης είναι ο περιορισμός και η καταπολέμηση όλων των ιπτάμενων και βαδιστικών εντόμων. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται σε όλες τις εφαρμογές είναι άοσμα, δεν λερώνουν, είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο και το βασικότερο είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Εξυπηρετούμε κάθε είδους οίκημα και συνάπτουμε και συμβάσεις με επαγγελματίες υγειονομικού ενδιαφέροντος που σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΦΕΤ με την παροχή φακέλου παρασιτοκτονίας.

Μυοκτονίες Βάρκιζα

Η σωστή εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος μυοκτονίας οδηγεί στην οριστική απαλλαγή από τα τρωκτικά. Για την εξολόθρευση τους χρησιμοποιούμε δολώματα όπου τοποθετούνται μέσα σε δολωματικούς σταθμούς. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύονται τα ζώα και ενημερώνονται οι άνθρωποι και τα δολώματα προστατεύονται από τις καιρικές συνθήκες. Επίσης σε εσωτερικούς χώρους μπορούμε να τοποθετήσουμε παγιδες με κόλλες.

 

varkiza 1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.