Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Νέα Σμύρνη
7 Δεκεμβρίου, 2015
Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Σούνιο
7 Δεκεμβρίου, 2015
Show all

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Βουλιαγμενη

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Βουλιαγμένη 216 900 1900

Η Απολυμαντική Σταματίου από το 1970 έχει δημιουργήσει ένα αξιοσέβαστο όνομα στον τομέα των απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών. Εξυπηρετεί την περιοχή της Βουλιαγμένης αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Το σίγουρο είναι ότι εξολοθρεύει καθετί ανεπιθύμητο που εισέρχεται στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Με την πολύχρονη εμπειρία μας έχουμε αποδείξει την αξία και την αποτελεσματικότητα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους οίκημα όπως σπίτια, σχολεία, εστιατόρια, νοσοκομεία, επιχειρήσεις, πλοία, πολυκατοικίες, κ.α. Η φιλική εξυπηρέτηση των πελατών μας, η παροχή υπηρεσίας την ίδια ημέρα, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η ταχεία επίλυση των παρασίτων μας χαρακτηρίζουν.

Στόχος μας είναι η υπέρβαση των προσδοκιών σας συνδυάζοντας την υποδειγματική εξυπηρέτηση των πελατών μας με αποδοτικές λύσεις διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών για τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.

 

bouliagmeni

Απολυμάνσεις Βουλιαγμένη

Η εφαρμογή της απολύμανσης είναι μια από τις σημαντικότερες διαδικασίες η οποία διασφαλίζει την υγιεινή όλων των χώρων και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διασφάλισης ποιότητας. Η εφαρμογή ενός προγράμματος απολύμανσης-μικροβιοκτονίας μειώνει τον κίνδυνο μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών μειώνοντας το επίπεδο του μικροβιακού φορτίου σε χώρους όπως νοσοκομεία, κοινόχρηστοι χώροι, μέσα μαζικής  μεταφοράς, σχολεία κ.α. Οι εφαρμογές γίνονται από εκπαιδευμένο προσωπικό με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα.

Απεντομώσεις Βουλιαγμένη

Η παρουσία των εντόμων δημιουργεί εστίες μόλυνσης και αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για αυτό και γίνεται η απεντόμωση. Η αναγνώριση του είδους των εντόμων, ο βιολογικός τους κύκλος και τα χαρακτηριστικά τους, αποτελούν απαραίτητες πληροφορίες για την αντιμετώπισή τους. Οι απολυμαντές μας διαθέτουν άρτιο εξοπλισμό και με την παρακολούθηση και καθοδήγηση των επιστημόνων της εταιρίας, δρουν με τις πλέον ενδεδειγμένες μεθόδους.

Μυοκτονίες Βουλιαγμένη

Τα τρωκτικά αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους της δημόσιας υγείας και μεταδίδουν στον άνθρωπο ασθένειες όπως λεπτοσπείρωση, ο τύφος μέσω των κοπράνων και των ούρων τους καθώς και ψύλλους, τσιμπούρια και ψείρες. Για την καταπολέμηση και για την  προστασία των χώρων θωρακίζουμε τα κτίρια  με ένα δίκτυο δολωματικών σταθμών κατανεμημένο σε ζώνες εξωτερικά και εσωτερικά του χώρου.

bouliagmeni 1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.