Οι υπηρεσίες μας

Απολυμάνσεις

Η Απολυμαντική Σταματίου για τρεις δεκαετίες κατέχει την πρώτη θέση στις απολυμάνσεις…


Η Άμεση Ανταπόκριση, οι Ολοκληρωμένες Λύσεις, η Μεθοδολογία, η Εκπαίδευση του Προσωπικού, τα Νέας Γενιάς Φάρμακα, ο Σύγχρονος Εξοπλισμός, συνθέτουν το οργανωμένο δίκτυο της εταιρίας δημιουργούν για εσάς, όλες τις προϋποθέσεις για πλήρεις και αποτελεσματικές υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεω

Απεντομώσεις

Απεντομώσεις με ψεκασμό, και άλλες απεντομώσεις


Οι απεντομώσεις είναι η εργασία επέμβασης που εφαρμόζουμε με ειδικό εξοπλισμό και φάρμακα για τον έλεγχο, αντιμετώπιση, εξολόθρευση και εξόντωση των εντομών. Είναι μια σύνθετη διαδικασία και μονο εταιρίες με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο μπορούν να σας προσφέρουν ενα ποιοτικά σωστό αποτέλεσμα

Αποπαρασιτώσεις

Τα παράσιτα καραδοκούν παντού...


Οι αποπαρασιτισμοί προστατεύουν επιπλέον και από τα εξωπαράσιτα (κρότωνες, ψείρες, ψύλλους ) τα οποία είναι υπεύθυνα για δερματοπάθειες με έντονο κνησμό, αναιμία (ιδίως σε μικρόσωμα κουτάβια και γατάκια που σε έντονη παρασίτωση μπορεί να επιφέρουν ακόμη και το θάνατο).

Μικροβιοκτονίες

Για τη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής και για τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών παραγόντων


Ο ρόλος μιας Μικροβιοκτονίας είναι η μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου, ενώ επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα από τους έμπειρους επαγγελματίες απολυμαντές της εταιρείας μας.

Μυοκτονίες

Πολύ μεγάλο πρόβλημα στις δραστηριότητες του ανθρώπου αποτελούν τα τρωκτικά


Ο έλεγχος και η καταπολέμηση των τρωκτικών, γίνεται με τις εξής μεθόδους: τοποθέτηση ειδικών δολωματικων σταθμών με τις απαραίτητες προδιαγραφές και κλειδί ασφαλείας. Οι δολωματικοί σταθμοί περιέχουν δολώματα αναρτημένα με ασφάλεια, ώστε να μην μπορεί το τρωκτικό να τα μεταφέρει εκτός.